ROTTW SOUNDSTAGE 2009 ( FINAL )

helloo everyone,
okay...now aku nak cte pasal ROTTW SOUNDSTAGE 2009 FINAL
yang diadakan di MELAKA MALL ROOF TOP ( ala depan jaya jusco alam tu..tau kan.. )
so for dis event dr pandangan aku..
pihak ROTTW nie mmg bsungguh-sungguh dalam menaikkan band-band yang baru, yang x dikenali so dat dorang terkenal.
besides that dorang buat bende nie is a gud thing because anak-anak muda yang ada bakat dalam muzik nie leh tunjuk bakat dorang kat org lain..
so overall THUMBS UP! haahaha
so aku datang around pukul 9.00 malam..janji nak datang pukul 8.00 mlm..stndard la tu sembang lebih.haha
tp best la!
dgr org main band then dgn angin sejuk..
smart gle..dgn tmpt open..tak la panas sangat..
dgn stage yang ade lampu lip lap lip lap..asap lg..smart!!
tp yang x best nye hujan renyai-renyai..n.
..dgr la syair aku nie k..haha

daku mengeluarkan kamera dari poket ku,
aku menyetatkan kamera ku,
kamera ku bernyala,
aku hepi,
aku ready ambik gamba,
tiba-tiba,
kamera ku terpadam!
aduh!
ku lupa charge bateri ku...
pundek!
daku memarahi diri ku..geram beb

haha..tu la cte die..sbb tu xder gmba for dis post..

owh yea nak cte skit..BUNKFACE pun datang
haha..best! tp crowd mcm lemahhh jer
pening2..

so lasty,
is a gud thing dorang ade kan event mcm nie cz dulu BUNKFACE pun
mula dgn soundstage nie..so korang tgk la sekarang..
dah blh main kat oversea beb..
so event2 mcm nie kene ade coz nak tunjukkan bakat band-band MALAYSIA nie..
so thnkzzz again to ROTTW

band yang aku respek :

MASSACRE CONSPIRACY ( 1st tuu..congratz )

679 (dapt no 3..congratz!)


3 comments:

  1. kami peminat green love...
    green love number 6..
    alhamdulillah=)

    ReplyDelete
  2. alhamdulilahh..ok la tu..kan! keep support dorang..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...